073-7114789
Thomas Edisonweg 33

Veelgestelde vragen

Kan ik een onderdeel ook ophalen?

Ja dat kan. Plaats het onderdeel in de winkelwagen en kies bij verzending voor ophalen. Het onderdeel wordt dan voor u gereserveerd en u ontvangt direct per e-mail de adresgegevens van de handelaar.

Ik zoek een onderdeel maar ik kan het niet vinden op de site?

Alles wat we hebben staat online. Staat het niet op de site, dan hebben we het ook niet.

► In welke staat is het onderdeel?

Bij elk onderdeel staat een omschrijving. Aan de hand van de omschrijving en de foto moet u een goede indruk kunnen maken van de staat. Wat op de foto staat is leidend. U heeft altijd onze Niet goed = geld terug garantie.

► Waar kan ik mijn waardering uitspreken of een klacht indienen?

Heeft u klachten vertel het ons dit kan via het contactformulier of telefonisch 073 7114789. Tevreden? Vertel het anderen.

► Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelde onderdelen liggen verspreid bij verschillende handelaren. We proberen de onderdelen altijd binnen drie dagen verzendklaar te hebben. De verwachte leverdatum van uw bestelling is tijdens het bestelproces aangegeven en kan per handelaar verschillen.

► Kan ik mijn verzendadres nog veranderen?

Dit is alleen mogelijk door contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier bij ‘contact’ of u kunt ons telefonisch benaderen.

► Ontvang ik nog een bevestiging?

Na uw bestelling ontvangt u een email met daarin uw factuur, track and trace code en handelaar informatie.

► Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja dat is mogelijk. Vul het retourformulier in (link te vinden aan de onderkant van de website), pak het onderdeel weer zorgvuldig in, en stuur het onderdeel weer op. Wij zullen de retour levering zo snel mogelijk verwerken.

Laatste nieuws

Onze website staat live!
Nieuws Datum: 19 maart 2024

Onze website staat live!

Auteur: Arno van Delft Lees meer