073-7114789
Thomas Edisonweg 33

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website correct en actueel is, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in deze informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of op enigerlei wijze verband houdt met het gebruik van deze website.

Deze website kan ook links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van deze links impliceert geen aanbeveling of onderschrijving van de inhoud ervan.

Elk product dat u via deze website aanschaft, valt onder de algemene voorwaarden van de verkoop en levering van het betreffende product. We raden u aan om deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u een aankoop doet.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen.